شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود

نیویورک تایمز در گزارشی نوشت که غرب برای گفت‌وگو با پوتین یا ایران از بازرسان دیدبان هسته‌ای سازمان ملل کمک می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیویورک تایمز روز پنج‌شنبه در گزارشی نوشت: «رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چند هفته پیش به مسکو سفر کرد تا به طور مخفیانه با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دیدار کند.  هدف گروسی از گفت‌وگو با پوتین ارائه هشدار درخصوص خطرات راه‌اندازی مجدد نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا - که از مدت کوتاهی پس از تهاجم روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ توسط نیروهای روسی اشغال شده - بود.»

 

این روزنامه در ادامه نوشت: «اما در حین گفت‌وگو این مسئله مطرح شد که پوتین آماده یک توافق برای جنگ در اوکراین است اما تنها در صورتی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین آماده تسلیم کردن حدود 20 درصد از کشورش باشد.»

 

نیویورک تایمز ادامه داد: «گروسی چند هفته بعد به ایران رفت و این بار با وزیر امور خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی این کشور گفت‌وگو کرد. ایرانیان نیز به گروسی گفتند که آن‌ها نیز آماده مذاکره هستند. آن‌ها نیز همانند پوتین احتمال می‌دهند که گروسی به زودی جزئیات مذاکراتش در تهران را به کاخ سفید گزارش دهد.»

 

این روزنامه نوشت: « گروسی در دورانی از ترس‌های جدید هسته‌ای ناگهان خود را در مرکز دو تنش ژئوپلیتیکی مهم جهان یافته است. در اوکراین، یکی از شش رآکتور هسته‌ای می‌تواند توسط توپخانه مورد اصابت قرار گیرد و ایران نیز احتمال دارد بتواند به یک کشور دارای تسلیحات هسته‌ای تبدیل شود.»

 

گروسی در مصاحبه‌ای با نیویورک‌تایمز در این رابطه گفت: «من بازرس هستم نه میانجی، اما شاید بتوانم در برخی مسائل هم موثر باشم.»/ ایسنا

ارسال نظر